Tiesitkö, että jo 1700-luvulla mutusteltiin makeisia? Emme tiedä tarkalleen, mitä kaikkia makeislajeja silloin oli olemassa, mutta yksi niistä oli Pontefract Cakes, jonka joku George Dunhill niminen herra keksi. Pontefract Cakes on pieniä, sopivan sitkeitä makeispaloja, jotka maistuvat lakritsille. Superherkullisia!
Pontefract Cakes on lakritsia, joka sekä maistuu että näyttää samalle kuin silloin satoja vuosia sitten. Joten käytä tilaisuutta hyväksesi ja maista vähän makeishistoriaa!
Paino: 100 grammaa.
Ingredienser: Socker, glukossirap, majsmjöl, invertsockersirap, vetemjöl, lakritsextrakt, modifierad potatisstärkelse, vegetabilisk olja, anisolja och ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, maissijauho, inverttisokerisiirappi, vehnäjauho, lakritsiuute, modifioitu perunatärkkelys, kasvipohjainen öljy, anisöljy ja pintakäsittelyaine (karnaubavaha).
Kysymyksiä & vastauksia
0
Tägit