Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Pitkä Suora Vaalea Deluxe Peruukki

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2411
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 212
selected_index: 0
29,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Haluatko näyttää Tyra Banksilta seuraavissa naamiaisissa, tai haluat muuten vain suorat, pitkät vaaleat hiukset? Silloin tulet mitä todennäköisimmin rakastamaan tätä vaaleaa peruukkia tuotemerkiltä Leg Avenue. Korkealaatuisessa peruukissa on ensiluokkainen istuvuus ja peruukki sopii täydellisesti niin halloweenjuhlaan kuin julkkisteema- ja naamiaisjuhliin.

Pitkä Suora Vaalea Deluxe Peruukki on todella korkealuokkainen pitkähiuksinen naisten peruukki, jossa on hieman "julkkisilmettä". Hyvin aidon tuntuinen, pitkähiuksinen, vaalea ja suora peruukki. Koko: One size, aikuisten koko. Voidaan föönata, mutta ei mielellään pestä, eikä stailata suoristusraudalla tai vastaavalla.

  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Koko: One Size (aikuisten koko)

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuista ja tarvikkeista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa!

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen58301 tai ladata ne manuaalisesti.
castle