greta-gris-chokladagg-73899-1

Pipsa Possu Suklaamunat Suurpakkaus

39,99 €

24-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Pipsa on tosiaankin lasten suosikkiporsas - ja tuskinpa hänestä tulee vähemmän suosittu nyt kun hän saapuu karkkimunan muodossa! Hyvänmakuista ja hauskaa sekä suurille että pienille! 

Pipsa Possu Suklaamunat Suurpakkaus myydään 12 kpl 90 gramman pakkauksissa.

Valmistusaineet: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, herajauhe (maito), emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja aromi. Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.
 
Ingredienser: socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel : sojalecitin, naturlig vanilj arom. Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
 
Tuotenro 73899-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit