vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
persikor-godispase-43988-2
  • -43%

Haribo Persikor Suurpakkaus

15,99 € 

27,99 €
Persikka ei ole vain maistuva hedelmä, ne ovat myös herkullisia makeisia ja monen ehdottomia suosikkinameja karkkipussiin ja täydentämään kaikkia päiviä, iltoja ja öitä. Siis todellinen luottovalinta! 

Persikor-makeispussissa on pieniä sokeroituja, makeita ja kirpeitä marmeladipersikoita, joissa maistuu kesä. 

Myydään 24-pakkauksena, yksi pakkaus painaa 80 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, liivate, persikkamehutiiviste (5 %), happo: sitruunahappo, hedelmä- ja kasvitiiviste: saflori, omena, sitruuna, retiisi, bataatti, porkkana, mustaviinimarja, hibiskus, inverttisokerisiirappi, aromi, väriaineet: kurkumiini, karmiini. Ingredienser: Socker, glukossirap, gelatin, persikojuice från koncentrat (5 %), syra: citronsyra, frukt- och plantkoncentrat: safflor, äpple, citron, rättika, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus, invertsockersirap, arom, färgämnen: kurkumin, karmin. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43988-3

Sisällysluettelo

Arvostelut

34

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit