Näytä suurempi kuva

Peili Älypuhelimeen

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 637
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
7,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Kerro, kerro kuvastin, missä h***ssa olet??? Niin, se on laajalle levinnyt ongelma. Kehittyneiden maiden ongelma? Kyllä, mutta se on silti ongelma. Olet menossa treffeille tai työpaikkahaastatteluun, etkä tiedä onko otsatukka täysin suorassa. Tietenkin voit hiippailla lähimpään vaatekauppaan ja teeskennellä olevasi kiinnostunut tosi rumasta puserosta, mutta siihen ei aina ole aikaa. Haluat vain nopeasti peilailla itseäsi. 

Peili Älypuhelimeen on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat, että sinulla on aina peili käden ulottuvilla. Sillä tulet todellakin aina pitämään sen mukanasi, sillä se on kiinni puhelimessasi. Ja jos ei ole puhelin mukanasi 24/7, niin sinut pitäisi ehkä ottaa sisään mielisairaalaan, vai kuinka?

Mukana tulee:
  • 1 peili
  • 2 dust absorbers
  • 1 wet wipe
  • 1 dry wipe
  • Ohjeet peilin asentamiseen.
  • Koko: 5,33 x 8,78 cm

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen60404 tai ladata ne manuaalisesti.
castle