peacemarken-jordgubb-lakrits-i-pase-1

Peacemärken Jordgubb-Lakrits Suurpakkaus

254,36 €

18-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Tiedät ehkä, mitä ne ovat, ja miltä ne maistuvat; klassiset peace-merkit, joita lapset ja aikuiset ovat mutustelleet Ruotsissa 70-luvulta alkaen! Tässä on sopiva pussi, joka painaa 80 grammaa, ja jossa on makuina mansikka ja lakritsi. Ihanteellista, kun mielesi tekee makeaa kotona ja voit ottaa palan silloin ja toisen tällöin, tai jos haluat vain ahmia koko pussin päivällisen jälkeen.

Peacemärken Jordgubb-Lakrits Suurpakkaus on sopivan sitkeitä makeispaloja, jotka maistuvat mansikalle ja lakritsille.

Myydään 18 kpl 80 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosi, liivate (nauta), happamuudensäätöaineet (omenahappo, natriumsitraatti), lakritsi, aromit, väriaineet (karmiini, kasvihiili). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, glukos, gelatin (nöt), surhetsreglerande medel: (äppelsyra, natriumcitrat), lakrits, aromer, färgämnen (karmin, vegetabiliskt kol). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43618-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

37

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit