patroner-hallonlakrits-1

Patroner Hallon/Lakrits Vadelma/Lakritsi

34,99 €

200-pakkaus

Varastossa (1 kpl)
Sammuta makeanhimo ihanilla patruunoilla, jotka ampuvat vadelman ja lakritsin makua suuhusi! Nämä kovat karkit ovat todellisia klassikkoja, jotka herättävät nostalgiaa samalla, kun ne ovat reilun maukkaita imeskeltäviä. 

Patruunat Vadelma/Lakritsa ovat kovia karkkeja, joiden sisällä on jauhetta, ja ne maistuvat vadelmalta ja lakritsilta. Myydään karkkiautomaatissa, joka sisältää 200 kpl patruunoita. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine (omenahappo), ammoniumkloridi, aromi, väriaineet (E120, E153). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: Socker, glukossirap, surhetsreglerande medel (äppelsyra), ammoniumklorid, arom. färgämnen (E120, E153). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 70056-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit