Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Asiakaskuvat

Panda Skigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Kuka on päättänyt, että pandan täytyy asua vihreässä metsässä ja mutustella lehtiä koko ikänsä? Panda voi yhtä hyvin huvitella muilla hauskoilla asioilla, kuten käymällä tivolissa, rakentamalla hiekkalinnoja rannalla tai ehkä paras kaikista mahdollisuuksista: Lumilautailemalla! Kiinnitä nopein lautasi tassujen alle ja heittäydy päistikkaa alas jyrkintä rinnettä. Koskaan aikaisemmin ei mikään panda ole ollut niin nopea kuin sinä olet tänään. Ja kuvittele muiden laskettelijoiden ilmeitä, kun kaikki, mitä he voivat nähdä edessään, on ei vähempää kuin talvipanda lumipyörteessä!

Panda Skigurumi on talvea rakastavan paras ystävä. Ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa voi Partyking.fi esitellä ylpeänä japanilaisen supermenestyksen, joka on vallannut maailman myrskyn tavoin. Skigurumi on vuorillinen talviversio klassisesta myyntimenestyksestä Kigurumi.

Tässä jumpsuitissa on väljä istuvuus ja kosteutta hylkivä materiaali. Huppu on tarpeeksi suuri, jotta sen alle mahtuu kypärä, joten voit tuntea olosi turvalliseksi samalla, kun tunnet itsesi pandaksi. Asussa on kaksi taskua ja vetoketju, joka ulottuu haarasta kaulaan asti.

Tietoja tuotteesta Panda Skigurumi:
  • Vuorellinen talvihaalari, joka on vettähylkivä
  • Valmistettu 100% Polyesteristä
  • Varustettu taskuilla kännykän ja vastaavan säilyttämiseen
  • Alppivälineet eivät sisälly hintaan
  • Alkuperäinen japanilaiselta valmistajalta Sazac
  • Saatavana koossa One size (aikuisten koko) Malli on 163 cm pitkä

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29313 tai ladata ne manuaalisesti.
castle