Sivun alkuun
Aloitussivu > Baaritarvikkeet > Juomalasit > Lasitarvikkeet > Paikkakortit Laseihin Sydän Norsunluu
Näytä suurempi kuva

Paikkakortit Laseihin Sydän Norsunluu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 637
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
7,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Norsunluunvalkoinen kortti kiinnitetään lasiin, kun taas perinteinen paikkakortti pöydälle tai lautaselle. Vähän hauskempi ja tyylikkäämpi tapa ratkaista paikkasijoittelu hääpäivällisillä. Korkealaatuisessa paperissa on modernin sydämen muotoinen design, joka itse asiassa todistaa, että rakkaus voittaa kaiken. Paikkakortit ovat kaunis yksityiskohta kattauksessa ja voit saada täydelliset unelmahääsi juuri haluamallasi tavalla. Hääkattauksessa ovat myös pienimmätkin yksityiskohdat tärkeitä kokonaisvaikutelman kannalta ja nämä paikkakortit sopivat erinomaisesti useimpiin kattauksiin ja tyyleihin.

Paikkakortit Laseihin Sydän Norsunluu sisältää kymmenen norsunluunvalkoista, pahvista paikkakorttia. Koriste pujotetaan juomalasin reunaan ja se on sydämen muotoinen. Paikkakortin koko on 8 x 8 cm.
Myydään 10-pakkauksessa

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen54780 tai ladata ne manuaalisesti.
castle