Näytä suurempi kuva

Pahvilautaset Boho Llama

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 395
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
4,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Miksei juhlissa oikeastaan ole laamateemaa? Sehän on aivan normaalia eikä siinä ole ehdottomasti mitään väärää. Emme ole koskaan kuulleet kenestäkään, jolla olisi ollut sellainen teema. Kuitenkin nämä lautaset menevät kuin kuumille kiville. Sen täytyy johtua täydellisestä söpön ja ruman yhdistelmästä. On vaikeaa päättää, mitä mieltä näistä olisi, mutta iloiseksi niistä tulee joka tapauksessa. Nemas prob-lamas!

Pahvilautaset Boho Llama ovat pahvilautasia, jotka sopivat erinomaisesti kesäjuhla tai tex-mex-bileisiin. Ne ovat parhaimmillaan hienona kesäpäivänä ja saavat usein aikaan hymyn vieraiden kasvoille. Ne toimitetaan kahdeksan kappaleen pakkauksessa ja ne ovat kooltaan noin 22,5 senttimetriä.

  • Lukumäärä: 8 kpl
  • Materiaali: Pahvi
  • Koko: 22,5 cm

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen61431 tai ladata ne manuaalisesti.
castle