Näytä suurempi kuva

OppoSuits R2-D2 Puku

first_saleprice.value: 4024
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49,90 € 89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Jos olet ajatellut pukeutua hupaisaksi Star Wars-hahmoksi R2D2, muttet oikein haluaisi jäykistellä kekkereissä peltipekkana, on tämä upea vaihtoehto saatavilla! Makea puku Opposuitsilta, jossa on hurjasti R2D2-kuvia päästä varpaisiin. Täydellinen vaatevalinta Star Wars-naamiaisiin, kun haluat sopia teemaan, mutta samalla näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä (ja pystyä liikkumaan suhteellisen esteettä).

OppoSuits on tavallisten pukujen suora vastakohta (lukuun ottamatta laatua ja mallia) ja niissä on hauskat, epätavalliset kuviot ja värit ja harkittu muotoilu. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi yhä uudestaan ilman, että se menettää muotonsa.

Huomioithan, että OppoSuits puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme siksi valitsemaan isomman koon, jos harkitset kahden eri koon välillä.

OppoSuits R2-D2 Puku sisältää:
  • Valkoinen puvuntakki sinisellä ja harmaalla R2D2-kuvalla. Puvuntakissa on kaksi taskua ulkopuolella, piilotettu sisätasku ja siniset napit edessä.
  • Yhteensopiva pukuhousut sinisellä napilla.
  • Yhteensopiva sininen solmio.

Mallin valkoinen paita eivät sisälly pakkaukseen.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen40267 tai ladata ne manuaalisesti.
castle