Näytä suurempi kuva

OppoSuits Jet Set Musta Smokki

first_saleprice.value: 4831
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
59,90 € 89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Tämä puku sopii erinomaisesti juhliin ja tapahtumiin, joissa haluat tuntea olosi todella tyylikkääksi. Smokki on näyttävä ja erittäin huoliteltu ja se sisältää useita ihastuttavia yksityiskohtia.

OppoSuits Jet Set Musta Smokki koostuu mustasta rusetista, mustasta takista sekä mustista slimfit-mallisista housuista. Takissa on punainen sisävuori, neljä sisätaskua, napit hihoissa ja etupuolella, olkatoppaukset sekä satiinista tehdyt yksityiskohdat. Housuissa on neljä taskua, vetoketju, koukkukiinnitys sekä nappi. Housuissa ei ole vyölenkkejä. Huomaa, että kuvassa näkyvä paita ja kengät eivät sisälly toimitukseen.

Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-smokkia yhä uudelleen sen menettämättä istuvuuttaan. Huomioithan, että OppoSuit-puvut ovat slimfit-mallisia. Siksi suosittelemme, että valitset suuremman koon, mikäli epäröit kahden koon välillä.

Myydään kappaleittain ja saatavana koossa 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen57539 tai ladata ne manuaalisesti.
castle