vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
notmix-klassisk-2

Nötmix Klassisk

4,99 €

200 g

Varastossa (9 kpl)
Valinta on aina yhtä vaikea. Seisot siinä, pähkinähyllyn edessä. Haluaisit pussin jokaista laatua, mutta summa vain kasvaa etkä voi ostaa kymmeniä pusseja pähkinöitä! Ajattele jos kertoisimme sinulle pähkinäsekoituksesta, jossa on kaikkea: suolaisia maapähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita, hunajapaahdettuja cashewpähkinöitä ja hunajapaahdettuja maapähkinöitä. Täydellinen valinta!

Nötmix Klassisk on klassinen pähkinäsekoitus jossa on suolaisia maapähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita, hunajapaahdettuja cashewpähkinöitä ja hunajapaahdettuja maapähkinöitä. Pussissa on 200 g.
Ainesosat: MAAPÄHKINÄT (58%), CASHEWPÄHKINÄT (21%), MANTELIT (9%), sokeri, auringonkukkaöljy, shea- /kookosöljy, suola, hunaja, sakeuttamisaine (E414), väriaineet (sokeriväri). SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ MUISTA PÄHKINÖISTÄ. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. 
Ainesosat: JORDNÖTTER (58%), CASHEWNÖTTER (21%), MANDEL (9%), sokeri, solrosolja, shea- / kokosolja, salt, honung, förtjockningsmedel (E414), väriaineet (sokerikulör). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ANDRA NÖTTER. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 65652-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit