moon-creations-ansikts-kroppsfarg-18
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-1
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-2
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-3
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-4
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-5
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-6
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-7
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-8
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-9
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-10
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-11
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-12
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-13
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-14
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-15
moon-creations-ansikts-kroppsfarg-16

Moon Creations Kasvo- & Vartaloväri

4,98 €

Valitse tuoteversio

Mitä sanoisit kasvo- ja vartaloväristä, joka sopii yhtä hyvin halloweenjuhlaan kuin naamiaisiin, lastenkekkereihin, festivaaleihin ja reiveihin? Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, vai kuinka? Totta se on, anna meidän esitellä oikein hyvä väri, jota voidaan käyttää yhtä hyvin kasvoihin kuin vartaloonkin, saatavana peräti 16 eri värissä ja sävyssä!

Moon Creations Kasvo- & Vartaloväri toimitetaan kappaleittain ja saatavana 16 eri sävyssä ja värissä. Väri toimitetaan pienessä tuubissa, joka sisältää 12 ml väriä. Väriä ei ole testattu eläimiin ja se on helppo pestä pois vedellä suihkussa. Sopii joka tilanteeseen!

Tilavuus: 12 ml.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä ihoon sormilla, harjalla tai sienellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Tuotenro 58117

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit