vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
moam-fruktkola-losvikt-i-burk-1

Moam Hedelmätoffee Suurpakkaus

20,00 €

1,32 kg

Varastossa (18 kpl)
Jos rakastat Moamin hedelmätoffeeta yhtä paljon kuin mekin, ei varmasti ole huono uutinen, että nyt voit tilata kotiin jättimäisen 1,32 kg rasian täynnä suosikkiherkkuasi! Klassikkomakuina appelsiini, cola, mansikka, sitruuna ja vadelma!

Moam Hedelmätoffee Suurpakkaus sisältää hedelmämakeisia appelsiinin, colan, mansikan, sitruunan ja vadelman makuisina. Huomioi, että maut voivat vaihdella! 

Myydään 1,32 kg:n suurpakkauksessa.

Ainesosat Sokeri; glukoosisiirappi; palmurasva; kosteuttava aine: sorbitolisiirappi; gelatiini; happo: sitruunahappo; aromi.  Ingredienser: Socker; glukossirap; palmfett; fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap; gelatin; syra: citronsyra; arom. 
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta mainita. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 70070-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit