Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Minitaskumatti Suppilolla

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 798
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 96
selected_index: 0
9,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Joskus saatat tarvita hieman vahvempaa juomaa povitaskuun piilotettavaksi. Ja jos tasku sattuu olemaan ahtaanpuoleinen, taskumatin tulee tietysti olla näppärän kokoinen. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu taskumatti on kooltaan mitä kätevin ja saat siihen mahtumaan 6 cl haluamaasi juomaa. Ja jotta homma kävisi mitä jouhevimmin, mukana toimitetaan myös suppilo, jonka ansiosta taskumatista voi kaataa juomaa ilman, että sitä läikkyy pisaraakaan hukkaan! 

Minitaskumatti Suppilolla on kätevä taskumatti ruostumatonta terästä, kooltaan  13, 5 x 2,5 cm ja tilavuudeltaan 6 cl. Mukana toimitetaan myös pieni suppilo, jonka avulla taskumatista on helppo kaataa juomaa. Tuote myydään kappaleittain, käsinpesua suositellaan. 

  • Mitat: 13, 5 x 2,5 cm
  • Tilavuus: 6 cl
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Ainoastaan käsinpesu 
  • Myydään kappaleittain
  • Suppilo sisältyy

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen64944 tai ladata ne manuaalisesti.
castle