vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
mentos-mint-storpack-43704-2
  • -43%

Mentos Mint Suurpakkaus

22,99 € 

39,99 €
Tarvitsetko nopean hengityksen raikastamisen ilman, että sinun tarvitsee jauhaa purukumia? Mentos mintunmakuisena on ollut pelastaja hädässä jo vuodesta 1932, jolloin se lanseerattiin ja se on vielä tänä päivänäkin arkipäivän sankari. Sen vuoksi meitä ei ihmetytä, että Mentosilla on iskulause, joka kuuluu "Who says no to Mentos?"! 

Mentos mintun maulla on pureskeluystävällinen makeinen, joka raikastaa hengityksen, ja myydään 40 kpl 38 gramman pakkauksissa.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, kovetettu kasvipohjainen rasva, tärkkelys, hyytelöimisaine (E414, E418), luonnolliset minttuaromit, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit), pintakäsittelyaine (karnaubavaha, mehiläisvaha). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, glukossirap, härdat vegetabiliskt fett, stärkelse, geleringsmedel (E414, E418), naturliga mint aromer, emulgeringsmedel (sackarosestrar av fettsyror), ytbehandlingsmedel (karnaubavax, bivax).Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
.
Tuotenro 43704-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

9

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit