mega-roulette-happy-sour-43679-2
  • -47%

Mega Roulette Happy Sour Suurpakkaus

29,90 € 

15,90 €

40-pakkaus

 − art.nr 43679-2
Oletko sitä mieltä, että tavalliset makeat karkit ovat boooring, ja haluat mieluummin, että suussa on vähän vilkasta elämää? Mega Roulette Happy Sour ovat viinikumimakeisia, joissa on kirpeä maku, ihanteellisia, kun haluat maiskutella jotain jännittävämpää kuin ikävät hyytelövadelmakarkit. Sitä paitsi rulla sisältää useita eri hedelmämakuja, jotka ovat kaikki sopivan kirpeitä ja superhyviä!

Mega Roulette Happy Sour ovat kirpeitä viinikumimakeisia, joissa on erilaisia hyviä hedelmämakuja.

Paino: 45 grammaa.

Myydään kappaleittain.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, gelatiini, hapot: viinihappo, sitruunahappo, omenahappo, rypälesokeri, hedelmä- ja kasvirikaste: saflori, omena, spirulina, retikka, sitruuna, bataatti, porkkana, mustaherukka, hibiskus, aromi, väriaine: antosyaanit, pintakäsittelyaine: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha, inverttisokerisiirappi. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Glukossirap, socker, gelatin, syror: vinsyra, citronsyra, äppelsyra, druvsocker, frukt- och plantkoncentrat: safflor, äpple, spirulina, rättika, citron, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus, arom, färgämne: antocyaner, ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax, invertsockersirap.Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit