marianne-toffee-pase-79445-1

Marianne Toffee Pussi

2,90 €

220 grammaa

 − art.nr 79445-1
Marianne on meille kaikille klassikko, jota on kaikissa tilanteissa ollut tarjolla olohuoneen pöydällä. Tässä tulee hieman hauskemman makuinen Marianne - minttutoffee. Ihmettelet varmasti, onko se hyvää? Vastaus: ON!

Marianne Toffee Pussi sisältää toffeen ja mintun makuisia karamelleja. Jokainen karkki on kiedottu sinivalkoiseen paperiin ja on täydellinen annettavaksi karkkirohmulle tai tarjoilukarkkeina.

Myydään 220 gramman pussissa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kasvirasva, RASVATON MAITOJAUHE, melassi, happamuudensäätöaineet (E 331, E 330). MAITOrasva, emulgointiaineet (E 322, mukaan lukien soija, E 471), suola, aromit (mukaan lukien piparminttuöljy ja vanilliini). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Glukossirap, socker, glukos-fruktossirap, vegetabiliskt fett, SKUMMJÖLKSPULVER, melass, surhetsreglerande medel (E 331, E 330). MJÖLKFETT, emulgeringsmedel (E 322 bl.a SOJA, E 471), salt, aromämnen (bl.a pepparmyntolja och vanillin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit