maoam-bloxx-1
maoam-bloxx-69516-2

Maoam Bloxx Suurpakkaus

27,99 €

30-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Tekeekö mielesi makeisia, jotka maistuvat mansikalta? Ehkä appelsiinilta? Tai kolalta? Miksi tyytyisit yhteen makuun, kun voit saada ne kaikki ja enemmänkin! Tämä ihana toffee toimitetaan 5-pakkauksessa, jossa jokaisessa palassa on oma hedelmämakunsa. Hemmottele itseäsi makeisilla, joissa on kaikkein parhaimmat maut.

Maoam Bloxx Suurpakkaus on sitkeää toffeeta hedelmänmaulla, mukaan lukien appelsiini, mansikka, kola, sitruuna ja vadelma. Myydään 30 kpl.

Ainesosat: Sokeri; glukoosisiirappi; palmurasva; kosteudensäilyttäjä: Ingredienser: Socker; glukossirap; palmfett; fuktighetsbevarande medel: sorbitolisiirappi; gelatiini; happo: sitruunahappo; aromi. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. sorbitolsirap; gelatin; syra: citronsyra; arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69516-3

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit