Näytä suurempi kuva

Maailman Pienin Pöytätennis

(1 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 798
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
9,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Jos olet aina haaveillut, että sinulla olisi omassa huoneistossasi pöytätennispeli, mutta olet tajunnut, ettei sille valitettavasti ole oikein tilaa, meillä on sinulle mitä mainioin ratkaisu. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin hankkia käsiisi vastustaja ja etsiä täydellinen pelitaso, minkä jälkeen voit vain muutamassa sekunnissa kiinnittää verkon paikoilleen imukupeilla. Ja parasta kaikessa on, että voit ottaa pelin mukaasi, minne ikinä menetkin! 

Maailman Pienin Pöytätennis on täydellinen sinulle, joka mielelläsi kokeilet eri urheilulajeja tai haluat haastaa kaverisi vauhdikkaaseen pöytätennisotteluun. Tämä setti sisältää kaksi mailaa, pöytätennispallon ja verkon.

Mitat: verkon pituus on n. 30 cm ja korkeus 7 cm, mailan pituus on n. 7,5 cm ja leveys 5 cm, pallon halkaisija on n.3 cm. 

Tägit

ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Veronica 1 vuosi sitten
    (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
    0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen44088 tai ladata ne manuaalisesti.
castle