Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Lippuviirinauha VIP

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 395
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
4,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Ripusta nämä liput ja tee vieraillesi selväksi, että nyt on juhlan aika! Lippuviirinauha on klassinen koriste, joka on sekä yksinkertainen käyttää ja se nostaa tunnelmaa. Viirinauhan kaunis variaatio sisältää mustia lippuja, joihin on painettu kultaisia tähtiä ja teksti VIP, joten kaikille varmaan tulee selväksi se, että nyt on hieman paremman väen bileet käynnissä.

Lippuviirinauha VIP on klassinen lippuviirinauha, joka koostuu nauhasta, jossa roikkuu mustia lippuja, joihin on painettu kultaisella värillä. Viirinauhassa on 12 kpl lippuja se on helppo kiinnittää teipin tai vastaavan avulla.

  • Materiaali: Muovi
  • Myydään kappaleittain
  • Mitat: 366 x 28 cm.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen52661 tai ladata ne manuaalisesti.
castle