flaggirlang-glitter-gron-74837-1

Lippuviirinauha Kimalle Vihreä

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Uudelleenkäytettävä Nanoteippi

Uudelleenkäytettävä Nanoteippi

1 metriä
4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Koristele juhlasi kimaltavan vihreäksi tällä hienolla viirinauhalla, joka on valmis ripustettavaksi, missä juhlat sitten pidetäänkään. Ripusta viirinauhat ristiin rastiin yli katetun pöydän tai seinälle lahjapöydän taakse ja voit kirjaimellisesti tuntea juhlatunnelman nousevan tilassa.

Lippuviirinauha Kimalle Vihreä on viirinauha, joka voidaan ripustaa kattoon tai seinälle. Voit käyttää sitä niin kattauksessa kuin hienona pöytäkoristeena. Väri sopii yhtä hyvin lastenkutsuille kuin joulujuhliin ja on hieno yhdistettäväksi eri väreihin, kuten kulta hopea tai punainen. Viirinauhan kokonaispituus on n. 6 metriä ja viirit ovat kooltaan 16 x 20 cm. Ripustat viirinauhan yksinkertaisesti 2 ruuvin välille tai käyttämällä hieman teippiä. Myydään yksittäin.  

  • Materiaali: Paperi ja kimalle
  • Koko viirinauha: n. 6 m
  • Koko viiri: n. 16 x 20 cm
  • Lukumäärä: yksittäin

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0