flaggirlang-glitter-rod-74843-1

Lippuviirinauha Kimalle Punainen

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Uudelleenkäytettävä Nanoteippi

Uudelleenkäytettävä Nanoteippi

1 metriä
4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Etsitkö hieman modernimpaa joulukoristelua kuin vanhat pölyiset olkipukit? Silloin sinun kannattaa satsata hienoon kimaltelevan punaiseen viirinauhaan! Ne sopivat toki yhtä hyvin ystävänpäivään tai syntymäpäiväkutsuille, mutta tuo sinulle takuulla joulutunnelmaa niin pian kuin se on ripustettu!

Lippuviirinauha Kimalle Punainen on kimaltava viirinauha, joka koostuu punaisista, kolmikulmaisista lipuista. Viirinauhan kokonaispituus on n 6 metriä ja viirit ovat kooltaan 16 x 20 cm. Ripustat viirinauhan yksinkertaisesti 2 ruuvin välille tai käyttämällä hieman teippiä. Viirinauha sopii ripustettavaksi kattoon tai seinälle, mutta toimii yhtä hyvin sekä pöytäkoristeena että joulukoristeena. Myydään yksittäin. 

  • Materiaali: Paperi ja kimalle
  • Koko viirinauha: n. 6 m
  • Koko viiri: n. 16 x 20 cm
  • Lukumäärä: yksittäin

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0