lion-white-storpack-46180-2
lion-white-chokladbit-1
  • -51%

Lion White Suurpakkaus

34,99 € 

16,99 €

Lion White, uusi tulokas Lion-perheeseen. Ainoa ero on oikeastaan se, että sitä peittää valkoinen suklaa tavallisen maitosuklaan sijaan, mikä tekee siitä hieman hauskemman makuisen kuin mihin ollaan totuttu. Jos et ole aikaisemmin kokenut Yhdysvaltojen makua, tulet takuulla tekemään sen nyt. Se on todellakin ****good! 

Lion White Suurpakkaus on päivitetty versio alkuperäisestä ja siinä on nyt kuorrutteena valkoista suklaata maitosuklaan sijaan. Sisältö on edelleen rapeaa suklaata, pehmeää toffeeta ja vohvelikoostumusta, joka saa makunystyrät juhlimaan! 

Myydään 24-pakkauksena, ja jokainen suklaapatukka painaa 42 grammaa.

Aineosat: Glukoosi-fruktoosisiirappi, kasviöljyt (palmu, shea, palmunydin), sokeri, vehnäjauho, makeutettu kondensoitu maito (maito, sokeri), rasvaton maitojauhe, herajauhe (maito), maltodekstriini, vehnätärkkelys, suola, emulgointiaine (lesitiini), käymisaine (natriumkarbonaatti), karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaine (karrageeni), luonnollinen aromi (vanilja), luonnollinen aromi. Saattaa sisältää maapähkinöitä, pähkinöitä ja soijaa. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi tiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Glukos-fruktossirap, vegetabilisk olja (palm, shea, palmkärn), socker, vetemjöl, sötad kondenserad mjölk (mjölk, socker), skummjölkspulver, vasslepulver, (mjölk), maltodekstrin, vetestärkelse, salt, emulgator (lecitin), jäsningsmedel (natriumcarbonat), karamelliserad socker, förtjockningsmedel (karragenan), naturlig arom (vanilj), naturlig arom. Kan innehålla jordnötter, nötter och soja. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole mainittu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 46180-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

16

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit