lil-nitro-gummibjorn-1
youtube video play
youtube video play

Lil' Nitro Nallekarkki

 12,90 €  10,33 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Mikko
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Poltetta löytyy niin kuin kuuluukin, uute ei ole vain nallen sisällä vaan läpikotaisin joten polte alkaa tuntumaan heti suuhun laitettaessa. Tämä haaste suoritettu. Kokeilisikohan seuraavaksi paholaisen varvas tikkaria.
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Jarmo
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Todella voimakas maku. Polttava tunne vielä pitkään. Kokemuksen arvoinen
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Jenna
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Mahtava lahja todella tulisesta tykkäävälle miehelleni! Olen myös aiemmin tilannut teiltä satans toe -tikkarin ja toivon myös ettei nallekarkkikaan petä tulisuudessa
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Nallekarkit ovat vain sokeririippuvaisille pikkunassikoille, vai kuinkas se olikaan? Ei enää! Nyt on nimittäin maailman, jos ei koko universumin vahvin nalle myytävänä! Jos olet aikaisemmin uskonut olleesi tosimies... heheh, those days are long gone!

Lil' Nitro Nallekarkki on pieni ja söpö... SAAKELIN VAHVA KARHU joka saa kaikkein kovimmankin hymyilemään! Nalle toimitetaan kappaleittain hienossa rasiassa, täydellinen annettavaksi syntymäpäivälahjana esimerkiksi iskälle tai kaverille. Nallekarkki sekä haisee ja näyttää aivan tavalliselta nallekarkilta, mutta sisältää chiliuutetta kokonaista YHDEKSÄN MILJOONAA SCOVILLEA, mikä tekee tästä nallekarkista noin 900 kertaa vahvemman kuin tavallinen jalapeño.

Nallekarhu on pidettävä lasten, eläinten ja ihmisten, joilla on esim. sydänongelmia, ulottumattomissa. Nalleen koskeminen ja sen jälkeen sormien suuhun työntäminen tai silmiin koskeminen ei ole vaihtoehto, vaan jos kosket nalleen - pese kädet heti sen jälkeen.

Lil' Nitro Nallekarkki Challenge tarkoittaa, että joko sinä itse, tai parin ystävän kanssa laitatte nallen suuhunne, ja imette sitä kaksi minuuttia. Sen jälkeen voitte pureskella ja niellä sen, mutta ette saa juoda tai syödä viiteen minuuttiin sen jälkeen. Se joka on kestävin (jos edes pääsette siihen vaiheeseen) on Lil' Nitro Challenge -voittaja!

Toimitetaan kappaleittain ja sisältää Nallekarkin (kolme grammaa)

Ainesosat: Maissisiirappi, sokeri, vesi, gelatiini (siasta ja lehmästä), sitruunahappo, luonnollinen ja keinotekoinen maustaminen, 9 miljoonaa she/chiliuute, punainen 40 (E129), natriumbentsoaatti, kookosöljy, Karnaubavaha, E129. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she/chiliextrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, Carnaubavax, E129. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.