lil-nitro-gummibjorn-1
Asiakaskuva
kb-lil-nitro-nallekarkki-55632-2
  • -46%

Lil' Nitro Nallekarkit

12,98 € 

6,99 €

OTA HUOMIOON, että suosittelemme tälle tuotteelle 18 vuoden ikärajaa! Suosittelemme vahvasti, ettei alaikäisten anneta käyttää tätä tuotetta.
Nallekarkit ovat vain sokeririippuvaisille pikkunössöille, vai miten se menikään? Ei enää! Nyt on nimittäin saatavilla maailman, ellei jopa universumin, tulisin nalle! Jos aiemmin luulit olevasi tosimies... Heheh, those days are long gone!

Lil' Nitro Nallekarkki on pieni ja suloin... SAAMARIN VAHVA KARHU, joka saa karskimmatkin vollottamaan! Nalle toimitetaan kappaleittain hienossa rasiassa, joten sellainen sopii synttärilahjaksi esimerkiksi isälle tai kaverille. Nallekarkki sekä tuoksuu että näyttää täysin tavalliselta nallekarkilta, mutta sisältää chiliuutetta, joka on YHDEKSÄN MILJOONAA SCOVILLEA, mikä tekee tästä nallekarkista noin 900 kertaa voimakkaamman kuin tavallinen jalapeno.

Nallekarkki tulee pitää lasten, eläinten ja esimerkiksi sydänvaivaisten henkilöiden ulottumattomissa. Et missään nimessä saa käsitellä karkkia ja sitten työntää sormiasi suuhun tai silmiin, vaan jos kosket karkkiin – pese kädet heti sen jälkeen.

Lil' Nitro Nallekarkki -haasteen voitte toteuttaa siten, että joko sinä itse tai parin kaverin kanssa laitatte nallekarkin suuhun ja imeskelette sitä kaksi minuuttia. Sitten voitte pureskella ja niellä sen, mutta ette saa juoda tai syödä viiteen minuuttiin sen jälkeen. Se, kuka on kestävin (jos edes pääsette viimeiseen vaiheeseen), on Lil' Nitro -haasteen voittaja!

Toimitetaan kappaleittain ja sisältää 1 nallekarkin (kolme grammaa)

Ainesosat: Maissisiirappi, sokeri, vesi, liivate (porsaasta ja lehmästä), sitruunahappo, luonnollinen ja keinotekoinen aromi, 9 miljoonan Scovillen chiliuute, punainen 40 (E129), natriumbensoaatti, kookosöljy, karnaubavaha, E129. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she/chiliextrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, Carnaubavax, E129. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 55632-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

32

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit