Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Lasinaluset Disketit

(1 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1202
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
14,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

90-luku oli ihanaa aikaa kaikilla tavoin kampauksineen, musiikillaan ja vaatteilla. Samoin kun katsotaan takaisinpäin tekniikkaan, jonka tänään arvellaan olevan täyttä kauhua. Tietokoneet suuria kuin siirtolohkareet, kannettavat puhelimet niin kuin tiiliskiviä puhumattakaan niistä ihanista disketeistä, jotka auttoivat meitä varastoimaan kaikenlaisia kansioita. Ajatella, että niistä tulisi suosittuja jälleen, vaikkakin nyt lasinalusina! 

Lasinaluset Disketit on tehty silikonista ja pakkaus sisältää neljä siistiä lasialusta väreissä sininen, keltainen, punainen ja musta ja ne ovat kooltaan noin 9 cm x 9 cm. Ne ovat muodoltaan aivan kuten klassiset retro 1.44MB disketit ja samalla kun lähdet nostalgiatripille pelastat myös pöytäsi rumilta jäljiltä ja naarmuilta.

Myydään 4-pakkauksessa. 

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Lotta 3 kuukautta sitten
    (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
    0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen47219 tai ladata ne manuaalisesti.
castle