lakritsbatar-i-pase-69729-2

Lakritsiveneet Suurpakkaus

20,00 €

20-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Hyytelöveneet on yksi suosituimmista ruotsalaisten karkkiveneiden joukossa jo ammoisista ajoista lähtien, eikä ole vaikea ymmärtää miksi! Tämä lakritsiversio on ihan pakollinen kaikkien lakritsia rakastavien karkkikulhossa ja sen miedon maun ansiosta se maistuu jopa niillekin, jotka eivät tavallisesti pidä salmiakista.

Lakritsiveneet Suurpakkaus on lakritsinmakuisia hyytelökarkkeja. Myydään 20 kpl 80 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, liivate, lakritsiuute, väriaine E153, aromit (anisöljy, vanilliini), kasviöljy (kookosöljy), pintakäsittelyaine E901. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.Ingredienser: Socker, glukossirap, gelatin, lakritsextrakt, färgämnen E153, aromer (anisolja, vanillin), vegetabilisk olja (kokosolja), ytbehandlingsmedel E901. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69729-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit