lakerol-yup-salty-caramelsalmiak-1

Läkerol Yup Salty Caramel/Salmiak

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Kappaleittain

Varastossa (2 kpl)
Makea kolafudge ja salmiakki ei ole mikään huono kombo. As a matter of fact sen verran hyvä kombo, että kuuluisilla Michelin-ravintoloilla on usein tämä sekoitus jälkiruoka-menussaan. Läkerol otti vaarin tästä ja loi unelmapastillin juuri näillä mauilla.

Läkerol Yup Salty Caramel/Salmiak toimitetaan kappaleittain suljettavassa pussissa á 30 grammaa. Pastillien makuna on kolafudge ja suolalakritsi eli salmiakki. Ohut kerros ksylitolikristalleja antaa raikkaan tunteen suussa. Pastillit ovat sokerittomia, vegaanisia eikä niissä ole palmuöljyä.

Ainesosat: makeutusaine (maltitolit, sorbitolit, ksylitoli, stevioliglykosidit), stabilointiaine (arabikumi), ammoniumkloridi (=salmiakki), lakritsiuute, merisuola, luontaiset aromit, uute (seljanmarjasta), täysin kovetettu rapsirasva. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: sötningsmedel/sødestoffer (maltitoler, sorbitoler, xylitol, steviolglykosider), stabiliseringsmedel/stabilisator (gummi arabicum), ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, havssalt, naturliga aromer, extrakt från (fläderbärs-/hyldebær/hyllebær), fullhärdad/helt hærdet/fullherdet rapsfett. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71244-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit