vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Lastenjuhlat Koristeet Juhliin

Koristeet Juhliin

Tarjoa lapsellesi henkilökohtainen ja mieleenpainuva syntymäpäivän vietto ihanien juhlakoristeidemme avulla. Tarjoamme esimerkiksi konfettia ilmapalloihin, piñatoja, kakkutelineitä, viirinauhoja ja kattaustuotteita kaikissa sateenkaaren väreissä. Voit tietenkin valita koristeita juhliin tietyn teeman mukaan – esimerkiksi jalkapallo, maatilan eläimet, dinosaurukset, Frozen, Paw Patrol ja monia muita. Jos et ole keksinyt sopivaa teemaa lastenjuhliin, on suuri mahdollisuus, että löydät inspiraatiota laajasta valikoimastamme. Tervetuloa Partykingille!

Teema pöytäkoristeille


Hyvä tapa luoda yhtenäinen ja jännittävä juhlaelämys on valita pöytäkoristeiden teema. Valitsemalla teeman voit luoda yhtenäisen kokonaisuuden, joka sisältää kaiken pöytäliiinoista lautasliinoihin ja lautasiin. Valittavana on monia erilaisia teemoja, kuten supersankarit, prinsessat, viidakko, meri tai suosikihahmot elokuvista ja TV-sarjoista. Teeman valitseminen auttaa sinua koristeiden valinnassa ja helpottaa teemaan sopivien värien, kuvioiden ja tarvikkeiden valintaa.

Pöytäkoristeiden värimaailma


Toinen tärkeä huomioon otettava asia lastenjuhlien juhlapöydän koristelussa on värimaailma. Valitsemalla toisiaan täydentäviä värejä voit luoda visuaalisesti puhuttelevan ja yhtenäisen kokonaisuuden. On tavallista käyttää vaaleita ja eloisia, lapsia puhuttelevia värejä, kuten vaaleanpunaista, sinistä, vihreää tai keltaista. Voit käyttää myös juhlien teemaan sopivia värejä, kuten punaista ja sinistä supersankarijuhliin tai vaaleanpunaista ja violettia prinsessajuhliin. Muista luovuus ja uskalla kokeilla eri väriyhdistelmiä luodaksesi ainutlaatuisen ja juhlavan tunnelman.

Kattaus ja lautasliinat


Pöytäkoristelun tärkeä osa on itse kattaus. Kauniisti katettu juhlapöytä luo heti juhlavan ilmapiirin ja muodostuu juhlien kohokohdaksi. Luodaksesi yhtenäisen kokonaisuuden voit käyttää pöytäliinaa, joka sopii muihin väreihin tai juhlien teemaan. Voit käyttää myös kaitaliinaa tai koristeellista pöytäliinaa, joka täydentää muuta pöytäkoristelua. Voit tehdä juhlapöydästä entistä erityisemmän käyttämällä tylliä, glitteria tai konfettia juhlavan tunnelman luomiseen. Sopivien lautasliinojen valitseminen on myös tärkeää kokonaisuuden kannalta. Voit valita lautasliinat, jotka sopivat muihin väreihin tai juhlien teemaan, tai käyttää lautasliinoja, joiden kuvio tai aihe on suosittu lasten keskuudessa. Lautasliinat voidaan asettaa lautasten viereen tai taitella luovalla tavalla kiinnostavien ja juhlavien yksityiskohtien luomiseksi pöydälle.

Lautaset ja aterimet


Täydennä pöytäkoristelua valitsemalla lautaset ja aterimet, jotka sopivat teemaan tai juhlien värimaailmaan. Voit valita lautaset, joiden kuvio tai aihe on suosittu lasten keskuudessa, tai käyttää yksinkertaisia ja värikkäitä lautasia luodaksesi eloisan ja juhlavan tunnelman. Yhteensopivien aterinten käyttäminen voi myös täydentää pöydän yhtenäisen tyylin.

Nimi- tai paikkakortit


Voit tehdä tilaisuudesta erityisen käyttämällä pöydällä nimi- tai paikkakortteja. Ne lisäävät juhliin henkilökohtaista tuntua ja auttavat vieraita löytämään omille paikoilleen. Nimi- tai paikkakortit voivat olla yksinkertaisia kortteja, joissa on vieraiden nimet, tai luovempia ja teemaan sopivia kortteja, jotka sopivat yhteen muiden pöytäkoristeiden kanssa. Voit käyttää värikkäitä paperikortteja, pieniä kylttejä tai jopa teemaan sopivia esineitä paikkakortteina.

Valokuvausseinä tai valokuvausnurkkaus juhliin


Voit luoda entistäkin hauskempia muistoja valitsemalla valokuvaussseinän tai valokuvausnurkkauksen osaksi juhlien koristelua. Voit käyttää rekvisiittaa, kuten hattuja, silmälaseja tai hauskoja asusteita, joita lapset voivat käyttää ottaessaan kuvia. Tämä on viihdyttävä ja mieleenpainuva ohjelmanumero lapsille ja auttaa luomaan hauskoja ja ainutlaatuisia kuvia juhlista.

Löydä koristeesi juhliin meiltä!


Lastenjuhlia varten koristeleminen on hauska ja luova prosessi, joka voi auttaa luomaan juhlavan ja ikimuistoisen ilmapiirin. Käyttämällä erilaisia koristeellisia elementtejä, värejä ja teemoja voit luoda ainutlaatuisen ja persoonallisen suunnittelun, joka sopii täydellisesti lapsesi juhliin. Muista olla luova, uskaltaa kokeilla ja ennen kaikkea pitää hauskaa. Kauniisti koristeltu juhla tulee olemaan ikimuiostinen elämys sekä lapsille että muille vieraille.
Lue lisää