kometer-storpack-85706-1

Komeetat Suurpakkaus

34,99 €

3,5 kg

Varastossa (3 kpl)
Aivan kuten komeetat, nämä upeat karamellit lyövät suuhusi ja luovat lakritsista ja hedelmistä makuräjähdyksen - sitä sinun täytyy vain kokeilla! 

Komeetat Suurpakkaus sisältää kovia, jauhetäytteisiä karamelleja, joissa toinen puoli on lakritsia ja toinen mansikan tai päärynän makuinen. 

Myydään 3,5 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, ammoniumkloridi, happamuudensäätöaine (omenahappo), lakritsijauhe, aromit, väriaineet (E141, E100, E153, E120). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukossirap, ammoniumklorid, surhetsreglerande medel (äppelsyra), lakritspulver, aromer, färgämnen (E141, E100, E153, E120). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 85706-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit