vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
kinder-happy-hippo-storpack-52966-2
  • -35%

Kinder Happy Hippo Suurpakkaus

14,99 € 

22,99 €
Hauska virtahevon muotoinen vohvelipatukka. Kaikkihan me tiedämme, että Kinder valmistaa tosi hyviä karkkeja, mutta miltä luulet että tämä maistuu? Voimme vain sanoa: Taivaalliselta!

Kinder Happy Hippo Suurpakkaus on hauska, virtahevon muotoinen karkki. Se on valmistettu rapeasta vohvelista, jonka sisällä on suklaa- ja maitotäyte. Monet sanovat, että se maistuu melkein Kinder Buenolta, mutta paremmalta! Oivallinen palkka virpojille, tai herkku perheen pienimmille.

Myydään 28-pakkauksena á 21 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, kasvirasvat (palmu, shea), vehnäjauho, täysmaitojauhe, vähärasvainen kaakao, rasvaton maitojauhe, hasselpähkinä, herajauhe, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: lesitiinit (soija); vanilliini), vehnätärkkelys, auringonkukkaöljy, emulgointiaine: lesitiinit (soija), maitoproteiinit, leivinjauhe (ammoniumvetykarbonaatti, natriumvetykarbonaatti), suola, vanilliini. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, vegetabiliska fetter (palm, shea), Vetemjöl, helmjölkspulver, fettreducerad kakao, skummjölkspulver, hasselnötter, vasslepulver, choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitiner (soja); vanillin,) Vetestärkelser, solrosolja, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), mjölkproteiner, bakpulver (ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat), salt, vanillin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole mainittu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52966-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

21

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit