Näytä suurempi kuva

Kenkäkondomit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1524
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
18,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Mikäli joudut todella sotkuiseen tilanteeseen, on tärkeää suojata omaisuutesi "siellä alhaalla". Tarkoitamme siis kenkiäsi. Mikään ei ole niin harmillista, kuin kahlata liejussa ja kurassa uusilla, säihkyvän valkoisilla tennareilla. Mitä siis tehdä? Pysytellä sisällä? Ei, meillä on parempi ratkaisu: KENKÄKONDOMIT! Vedä kumi jalkojen päälle ja olet valmis säähän kuin säähän, ja kun tulet kotiin, voit vain heittää kenkäsuojukset tiskikoneeseen (aivan kuten tavallisetkin kondomit!). 

Kenkäkondomit sisältää kaksi liukumatonta ja luistamatonta kengänsuojusta, jotka muistuttavat pelottavasti tavallisia kondomeja. Kenkäsuojat sopivat kengän kokoon 41-45, ja ne voi helposti pestä tiskikoneessa ja käyttää useita kertoja. 

  • Määrä: 2 kpl
  • Konepestävä
  • Kengän koko 41-45
  • Vedenkestävä
  • Ei lipsu tai luista

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen64241 tai ladata ne manuaalisesti.
castle