handgranat-med-ljud-30409-2
handgranat-med-ljud-30409-3

Käsikranaatti Äänellä

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Jonas Kempe
  7 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Kul attrapp som gör sig lika bra i airsoftvästen som mycket dyrare attrapper. Även kul att sitta och bara leka med i soffan. Man kan lägga den på en lekplats och se folk fly i panik när föräldrar ser sina barn hittar den, filma allt och lägga ut på youtube, lägga den i grannens brevlåda, kasta den till nån och ropa DUCKA, gå in på en polisstation, lämna den i receptionen och sen försöka ta sig ut innan 10 piketpoliser trycker ner dig. Oändliga möjligheter, alltså. :) Bör dock användas försiktigt och inte på offentlig plats. Alla har inte samma humor.
  13 / 13 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Martin
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Lågt ljud, dålig kvalité och handtaget gick av efter en kort stund. Ljudet gick även att starta trotts att sprinten satt i.
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Lucy Can
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Bra som väntat
  0 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sotiminen on hauskaa ainoastaan leikisti ja silloin on oltava juuri oikeat varusteet, jotta kaikilla on mahdollisimman kivaa! Tässä on upea käsikranaatti, joka aktivoituasi sen laskee 10 sekunnista alaspäin ja päättyy pamahdukseen. Erityisen hauskaa, jos vastustaja ei osaa sitä odottaa!

Käsikranaatti Äänellä on armeijanvihreä käsikranaatti, joka "räjähtää", kun aktivoit sen. Ennen aktivointia kuuluu sekuntikellon ääni, joka laskee 10 sekunnista alaspäin. Toimii sisältyvillä pattereilla (2x 1.5V AG13).

Korkeus: Noin 10 cm.