karl-fazer-oat-choco-hasselnot-90080-1

Karl Fazer Oat Choco Hasselpähkinä

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

3,50 €

62 grammaa

 − art.nr 90080-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Tässä on suklaa KAIKILLE! Maidoton, vegaaninen, valmistettu suomalaisesta kaurasta ja vastuullisesti tuotetusta kaakaosta - tämän parempaa suklaata on vaikea löytää! Herkullisia, murskattuja hasselpähkinöitä, joita sinun on maistettava! 

Karl Fazer Oat Choco Hasselpähkinä on kaurapohjainen vaihtoehto maitosuklaalle, joka koostuu vastustamattomasta yhdistelmästä Fazerin kaurasuklaata ja hasselpähkinöitä. Valmistettu pohjoismaisesta kaurasta ja Arriba-kaakaosta. Tuote sopii vegaaneille sekä laktoosi-intoleranssista kärsiville ja muille maitotuotteita välttäville. Kaakao on 100 % jäljitettävissä ja vastuullisesti tuotettu.

Myydään 62 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, kaurajauho (14 %), kaakaomassa, hasselpähkinät (7 %), emulgointiaine (soijalesitiini), merisuola, luonnollinen aromi (vanilja). Ingredienser: Socker, kakaosmör, havremjöl (14%), kakaomassa, hasselnötter (7%), emulgeringsmedel (sojalecitin), havssalt, naturlig arom (vanilj). Saattaa sisältää maitoa, muita pähkinöitä, manteleita ja muita gluteenia sisältäviä viljoja. Kan innehålla mjölk, andra nötter, mandlar och andra spannmål som innehåller gluten. Vähintään 42 % kaakaota. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Minst 42% kakao.Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit