vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Kangasmerkit

Hauskat ja tyylikkäät kangasmerkit voivat olla erinomainen valinta, kun on aika järjestää teemajuhlat tai kun aiotte pitää lastenjuhlat! Tämäntyyppiset merkit ovat todellisia klassikoita ja niitä on käytetty eri tarkoituksiin vuosisatojen ajan, ja yhä edelleen ne ovat käytössä.

Valitsemalla kangasmerkkiin sopivan aiheen voitte helposti juhlia jotakin tehden juhlasta vielä hieman erityisemmän tilaisuuden.
Tarjoamme runsaasti erilaisia värikkäitä, hassuja, kauniita ja ainutlaatuisia merkkejä, jotka tulevat aiheuttamaan monet hyvät naurut.

Kangasmerkki voi olla esineenä pieni, mutta sen tarjoamat mahdollisuudet ovat sitäkin suuremmat!
Ennen kaikkea kangasmerkki voi osoittaa sen, että olette ottaneet huomioon myös pienet yksityiskohdat, ja jos totta puhutaan, juuri nehän tuottavat usein eniten iloa.

Kangasmerkit ovat sen vuoksi paitsi todella upeita katsella, mutta ne tarjoavat myös täysin uuden ulottuvuuden juhlailoa!
Kangasmerkit ovat olleet jo monen vuoden ajan sekä viihdyttäviä että käytännöllisiä.
Yksi syy tähän on se, että niillä on todella runsaasti erilaisia käyttömahdollisuuksia ja niistä pitävät niin aikuiset kuin lapset.
Jos aiotte järjestää esimerkiksi polttarit, voi olla hauska idea varmistaa, että jokaisella on vaatteessaan samanlainen kangasmerkki tai että tulevalla morsiamella on aivan omanlaisensa kangasmerkki asukokonaisuutensa viimeistelemiseksi.
Se, että kaikki saavat säilyttää oman kangasmerkin polttareiden jälkeen, on piste i:n päälle ja kaunis muisto upeasta päivästä, jonka vietitte yhdessä hyvien ystävien kesken juhlistaaksenne tulevaa avioliittoa.

Voitte kaiken lisäksi valita kangasmerkin, joka on suunniteltu erityisesti erilaisia juhlia tai teemoja varten.
Voi olla kivaa pitää värikästä sateenkaarilippua esittävää kangasmerkkiä Pride-viikon aikana tai miksette viettäisi vaikkapa itsenäisyyspäivää sopiva kangasmerkki rintapielessä? Tarkoituksesta riippumatta voitte löytää meiltä tuotteita, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin ja tarkoituksiin!
Ostamalla kangasmerkit netistä voitte myös lisätä naamiaisasuun sitä jotakin antamalla sille loppusilauksen.
Pienet yksityiskohdat, onpa kyseessä sheriffin merkki tai kullanväriset lentäjän merkit, tekevät jo valmiiksi hyvästä naamiaisasusta vieläkin paremman ja loppuun asti harkitun kokonaisuuden, ja tulet taatusti olemaan sen ansiosta naamiaisten parhaiten pukeutunut. Meiltä voit löytää kaiken tarvitsemasi järjestääksesi onnistuneet ja erityiset juhlat! Tuotteissamme on eri aiheita, niitä on saatavana eri kokoisina ja eri teemoilla, joten voitte valita juuri teille parhaiten sopivat vaihtoehdot.
Metallista valmistetut tuotteet voidaan pitää puhtaina ja tyylikkäinä pyyhkimällä ne kostealla liinalla, kun puolestaan kankaiset versiot voidaan usein pestä normaalisti ilman, että ne menettävät muotoaan tai väriään.
Kun käännytte puoleemme ostaaksenne kangasmerkkejä netissä, voitte löytää tuotteita, joiden kiinnitysmekanismit poikkeavat toisistaan.

Klassinen kangasmerkki on helppo kiinnittää vaatteeseen ja ottaa se pois käytettäväksi toisessa vaatteessa, repussa tai muussa tekstiilistä valmistetussa tuotteessa. Valikoimassamme on kangasmerkkejä, jotka ovat itsekiinnittyviä, joten niitä ei tarvitse ommella paikalleen neulalla ja langalla, vaan voit luoda haluamasi vaatekappaleen nopeasti ja helposti ilman, että siihen tarvitsee käyttää ylimääräistä aikaa. Ostaessanne kangasmerkit meiltä voitte valita markkinoiden juhlallisimmasta valikoimasta, tietenkin meiltä Partykingiltä!


Lue lisää