tartbild-unicorn-81390-1
tartbild-unicorn-81390-2
Asiakaskuva
kb-kakebilde-unicorn-81390-3

Kakkukuva Unicorn

5,99 €

Kun kakussa on yksisarvinen, lastenjuhlat voivat tuskin epäonnistua! Tässä saatavana syötävän kakkukuvan muodossa. Ei valitettavasti elävä, sillä kuka ihmeessä haluaisi syödä tuon maagisen eläimen, jos onnistuisi sellaisen löytämään?

Kakkukuva Unicorn on halkaisijaltaan noin 16 cm ja riittää 6-8 palan kakkuun. Hienon kakun luominen on erittäin helppoa käyttämällä kakkukuvaa. Aloita kostuttamalla kakkukuva varoen vedellä tai gelatiinilla kiinnittääksesi sitten kakkukuvan kakkuusi. Se on nyt valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille! 

>> Klikkaa tästä lukeaksesi kuinka laitat kakkukuvan kakun päälle!

Allergeenit: Soija ja johdannaiset. 

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151,  E102, E122: saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten keskittymiskykyyn. Säilytä viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle levylle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151,  E102, E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 81390-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit