Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Juhlatikut Grand Prix

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 395
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
4,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Jos olet henkilö, joka rakastaa vauhtia ja moottoreita, on Grand Prix-racing urheilu sinulle. Siellä näet nopeimmat autot ja parhaat kuskit maailmassa. Jos olette joukko, joka tykkää katsella urheilua yhdessä, olemme me Partykingillä keränneet sopivia koristeita sellaiseen yhteen kokoontumiseen. Näillä cocktailtikuilla jopa ruoka saa nopeiden autojen leiman.

Juhlatikut Grand Prix on 50-pakkaus cocktailtikkuja. Juhlatikuissa on jokaisessa ruudullinen mustavalkoinen lippu, joka vie ajatukset tuohon vauhdikkaaseen urheiluun. Cocktailtikkuja voidaan hyvin käyttää tilaisuuksiin, joissa on Grand Prix -teema.

50-pakkaus
Kuva: Grand Prix

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen45169 tai ladata ne manuaalisesti.
castle