vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Jouluvalaistus

Mitä olisi joulu ilman jouluvalaistusta? Sillä ei ole mitään väliä, oletko -20:n vai +20 asteen lämpötilassa, jouluvalaistus on välttämätön! Ajattele, että tulet kotiin rankan työpäivän jälkeen, ulkona on kylmääkin kylmempää ja talviloma alkaa lähestyä. Eikö silloin olekin viihtyisää tulla kotiin, kun puutarhassa on valaistuja kuusia ja valosarjoja, tähdet kimaltelevat ikkunoissa ja kauniit koristeet koristavat eteistä? Joulu vaatii valaistusta – elämäntilanteesta riippumatta!

Meiltä löydät jouluvalaistuksen arkeen ja juhlaan


Meiltä Partykingiltä löydät jättimäisiä joulupukkeja ja lumiukkoja, jotka voit laittaa katolle tai pihalle, valosarjoja kaikissa väreissä ja muodoissa, kynttilänjalkoja, rustiikkisia ja moderneja valonauhoja ja paljon muuta. Haluatko koristella rustiikkisesti ja ”vanhanaikaisesti”? Siinä tapauksessa voimme tarjota paljon valosarjoja ja ikkunatähtiä, joiden valkoinen väri sopii yhteen juutin ja puun kanssa. Jos sen sijaan haluat koristella enemmän vuoden 2024 tapaan, tarjoamme myös lämpökynttilöitä, jotka toimivat paristoilla, jolloin ei tarvita tulitikkuja, ja valosarjoja kaikissa mahdollisissa väreissä sekä hopean- ja kullanvärisiä kynttilänjalkoja.

Jouluvalaistus sisätiloihin


Nyt on aika sytyttää paljon joulukynttilöitä, mutta riittävätkö ne? Mikset täydentäisi sitä kotiisi sopivalla jouluvalaistuksella? Mistä pidät eniten? Paljon valosarjoja kuusessa ja ikkunoissa, vai pidätkö ehkä enemmän tyylipuhtaudesta, yhdestä pienestä valosarjasta neulasten joukossa, joka valaisee lämpimänvalkoisella värillään, ja ehkä vähän lämpökynttilöitä ympäri taloa? Vai oletko se over kill -koristelija, joka sijoittaa koko vuosipalkkansa jouluvalaistukseen ja sähkölaskuihin. Riippumatta siitä, millainen henkilö olet – meillä on KAIKKEA, mitä voit kuvitella tarvitsevasi onnistuaksesi kotosi jouluvalaistuksessa!

Jouluvalaistus ikkunoihin


Joulun aikaan kaikkien ikkunoiden tulee olla mahdollisimman täynnä valoja ja koristeita. Miksi? Koska more is more. Hanki adventtikynttilänjalkoja, ripustettavia adventtitähtiä ja paperisia joulutähtiä – nämä ovat vain joitakin vaihtoehtoja tuotteista, joilla olemme täyttäneet valikoimamme, jotta kodistasi tulisi hieman viihtyisämmän näköinen ulkoapäin katsottuna. Kaikenväriset valosarjat ovat aina hyvä idea, jos haluat luoda hieman leikkisämmän tyylin. Myöskään ”palavien” LED-kynttilöiden merkitystä ei tule aliarvioida niiden liekkien lepattaessa talvi-iltana. Meiltä löydät kotiisi sopivan jouluvalaistuksen, joten älä epäröi etsiä täältä inspiraatiota tämän vuoden joulukoristelua varten!

Jouluvalaistus ulkotiloihin


Oletko joskus kulkenut jonkin talon tai asunnon ohi, jonka jouluvalaistus ja koristeet vaikuttavat olevan ylenpalttisempia kuin Las Vegasin neonkyltit? Tämä henkilö on ymmärtänyt, kuinka joulua vietetään kunnolla, ja emme voi muuta kuin nostaa hattuamme hänelle. Ulkotilojen valaistus luo naapurustoon hauskan ja juhlavan tunnelman, ja lisäksi se on upea tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi joulujuhlaan. Puhalla täyteen jättimäinen, valaistu joulupukki, kierrä koko talon ympärille ulkokäyttöön sopivia valosarjoja ja hae hakemaan toinenkin joulukuusi – jouluhan on vain kerran vuodessa.

Jouluvalaistus parvekkeelle


Onko parvekkeesi tyhjä talven ajan vai hyödynnätkö kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet luomalla naapuruston parhaan joulukoristelun? Katsellessaan kimaltelevilla lampuilla, joulun kaikissa väreissä vilkkuvilla valoilla ja värikkäillä tontuilla, lumiukoilla, tonttunalleilla, pingviineillä ja muilla hulluilla koristeilla somistettua parveketta ei voi muuta kuin hymyillä, joten mikset kokeilisi? Tutustu valoverkkojen, valosarjojen, joulutähtien ja puhallettavien koristeiden valikoimaamme ja lupaamme, että sinusta tulee naapureiden puheenaihe!

Vilkkuvia värejä vai lämpimiä valoja?


Meiltä saat lähes kaiken! Onko sinulla vaikeuksia päättää, mitä valitsisit? Annamme vinkin: Onko ulkona paljon lunta? Tällöin voit koristella valkoisilla ja keltaisilla väreillä, toisin sanoen vakiovärisillä valosarjoilla. Myös moniväriset valosarjat toimivat, mutta ne kannattaa ripustaa mieluiten kuuseen. Ikkunoiden ja muun rakennuksen tulisi mielellään olla samaa tai samansävyistä väriä. Onko ulkona todella perinteisen näköistä? Silloin suosittelemme hieman klassisempia jouukoristeita. Voit lisätä ikkunoihin ja tiloihin hieman väriä. Ehkäpä muutama nauha joulupukkeineen näyttäisi hyvältä ruskeaa pöytäliinaa vasten? Valkoinen väri sopii myös hyvin, mutta silloin se kannattaa laittaa kuuseen. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun on pakko kuunnella meitä. Sinä (ja lapset) päätätte aina kaikesta. Muista ostaa myös muutama lahja kaikkien näiden valojen joukkoon!

Osta jouluvalaistus nopeasti ja kätevästi netistä


Yhteenvetona – etsitpä paljon väriä, yhtä väriä tai vain pientä pöytävalaisinta, löydät sen meiltä – nopeasti, kätevästi ja helposti! Kaikki tuotteemme on valittu huolella, ja ne sopivat myös muihin juhlapyhiin kuin jouluksi. Tervetuloa Partykingille löytämään unelmavalaistuksesi ikkunoihin, joulukuuseen, terassille tai savupiippuun – netistä!
Lue lisää