vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
jell-o-lemon-1

Jell-O Sitruuna

3,49 €

Herkkua on siinä monenlaista, moooooneeeeeenlaista... kuiske kuuluu: miltä jell-O maistaa, jell-oooooooooo maistaaaaaaaaa...
Niiden ulkonäkö on hieman hämäävä. Tuoksu on hieman parempi. Maku on nam-nam! Jell-O on klassinen amerikkalainen hyytelöjälkiruoka, joka on supersuosittu tarjottava kotijuhlissa kiinteiden shottien muodossa. Todella erikoista, mutta myös todella hyvää!

Jell-O Citron toimitetaan pakkauksessa, jossa on 85 g sitruunanmakuista hyytelöjauhetta, josta tulee noin 4,8 dl Jell-O herkkua. Tämä vastaa noin 12 kappaletta 4cl shottilasia tai vaihtoehtoisesti yhtä suurikokoista jälkiruokaa hyytelön muodossa, mikäli haluat lisätä siihen pelkästään vettä etkä alkoholia.

Tee näin:
Keitä kupillinen (2,4 dl) vettä, kaada joukkoon liivatejauhe ja sekoita noin kaksi minuuttia, kunnes jauhe on liuennut kokonaan veteen. Lisää kupillinen (2,4 dl) kylmää vettä. Mikäli haluat valmistaa Jell-O shotteja, korvaa kylmä vesi vodkalla tai ginillä! Laita jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi, kunnes liivate on jähmettynyt. Ja ei kun nauttimaan!
Tuotenro 37204-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit