vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Lastenjuhlat Ilmapallot Juhliin

Ilmapallot Juhliin

Onko mitään, mikä veisi ajatukset juhliin ja juhlaviin tilanteisiin paremmin kuin ilmapallot? Luultavasti ei. Tästä kategoriasta löydät runsaasti erilaisia ilmapalloja juhliin lapsille – ne sopivat täydellisesti koristeiksi, kun haluat järjestää tapahtuman itse, tai annettavaksi lahjaksi jollekulle muulle, kun lapsesi on kutsuttu juhliin. Kaikki valikoimamme ilmapallot voidaan täyttää joko ilmalla tai heliumilla, ja tarjoamme tietenkin myös sopivia apuvälineitä molempia vaihtoehtoja varten. Jos haluat täyttää ne ilmalla, voit tilata esimerkiksi sähkökäyttöisen ilmapallopumpun. Heliumtuubit puolestaan auttavat ilmapalloja leijumaan jopa viikon. Mutta ilmapalloja on valittavana niin valtava määrä, joten kuinka voit tietää, mitkä sinun kannattaa valita tapahtumaasi? Autamme sinua tutustumaan juhlailmapallojen maailmaan.

Miksi valita ilmapallot lastenjuhliin?


Ilmapallot ovat erinomainen valinta lastenjuhliin useistakin syistä. Ne ovat värikkäitä ja hauskoja, mikä tekee niistä täydellisen täydennyksen kaikkiin lastenjuhliin. Lisäksi (pelkän koristekäytön ohella) niitä voidaan käyttää useissa eri leikeissä, mikä tuo tapahtumaan sekä käytännöllisen että koristeellisen ulottuvuuden.

Kuinka valitsen sopivat ilmapallot juhliin?


Sopivien ilmapallojen valitsemisen juhliin ei tarvitse olla hankalaa. Mieti ensiksi, mikä on juhlien aiottu teema. Ovatko ne prinsessajuhlat? Discojuhlat? Tai ehkäpä poliisiteemaiset juhlat? Kun olet saanut käsityksen, minkä tyyppiset juhlat tulevat olemaan, voit alkaa etsiä teemaan sopivia ilmapalloja.

Minkä tyyppisiä ilmapalloja on olemassa?


Meiltä Partykingiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ilmapalloja. Meillä on lateksi-ilmapalloja, folioilmapalloja, AirLoonzeja, kattoilmapalloja, ilmapallokaaria ja paljon muuta!

Folioilmapallot


Folioilmapallot ovat suosittu valinta moniin juhliin. Ne on valmistettu ohuesta, joustavasta metallifoliosta, ja ne ovat saatavana lukuisissa eri väreissä ja muodoissa. Lisäksi folioilmapalloissa helium säilyy pitempään kuin perinteisissä lateksi-ilmapalloissa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan useita päiviä kestäviin tapahtumiin.

Lateksi-ilmapallot


Lateksi-ilmapallot ovat perinteisin vaihtoehto juhliin. Niitä on saatavana monina eri väri- ja kokovaihtoehtoina, mikä tekee niistä monipuolisen vaihtoehdon kaikenlaisiin juhliin. Lateksi-ilmapallot voidaan täyttää joko ilmalla tai heliumilla, tarpeiden mukaan.

Teemailmapallot juhliin


Teemailmapallot ovat ilmapalloja, joilla on tietty teema tai aihe. Teemoja voivat olla esimerkiksi eläimet, prinsessat, supersankarit tai merirosvot. Teemailmapallot ovat hauska tapa kohottaa lapsesi juhlien tunnelmaa.

Mitä tarvikkeita tarvitsen juhlailmapalloilleni?


Kun olet valinnut ilmapallosi, tarvitset myös tarvikkeita niiden puhaltamiseen ja asettamiseen kotiisi. Tässä on joitakin tärkeimmistä tarvikkeista, joille voi tulla käyttöä.

Ilmapallopumput


Ilmapallopumppu helpottaa ilmapallojen täyttämistä rasittamatta liikaa. Niitä on saatavana manuaalisina ja sähkökäyttöisinä versioina.

Helium


Jos haluat ilmapallojesi leijuvan, tarvitset heliumia. Heliumia voidaan ostaa pienissä, kannettavissa säiliöissä, ja sitä voidaan käyttää ilmapallojen täyttämiseen paikan päällä. ​​

Ilmapallopaino


Jos täytät ilmapallosi heliumilla ja haluat niiden pysyvän tietyssä paikassa, tarvitset ilmapallopainon. Valittavana on suuri määrä värikkäitä ja hauskan muotoisia ilmapallopainoja, jotta ne sopisivat juuri sinun juhlaasi!

Ilmapallokaaret ja ilmapallotelineet


Jos suunnittelet suurempia lastenjuhlia, kannattaa harkita ilmapallokaaren valitsesemista tai käyttää ilmapallotelineitä juhlavien ilmapallojen esittelemiseen. Ne voivat olla erityisen näyttäviä juhlien sisääntulon luona, tai valokuvauspaikan taustana.

Kuinka puhallan ilmapalloni?


Kun olet valmis puhaltamaan ilmapallosi, saatavana on muutamia vaihtoehtoja. Voit täyttää ne manuaalisesti ilmapallopumpun avulla. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos täytettäviä ilmapalloja on suhteellisen vähän. Jos ilmapalloja on suurempi määrä, voi olla tehokkaampaa käyttää sähkökäyttöistä ilmapallopumppua. Nämä pumput täyttävät nopeasti suuren määrän ilmapalloja ilman vaivaa. Lisäksi jos haluat ilmapallojen leijuvan, tarvitset heliumia. Heliumia voidaan ostaa pienissä, kannettavissa säiliöissä, joten voit täyttää ilmapallot helposti paikan päällä.

Löydä ilmapallot juhliin meiltä!


Sopivien ilmapallojen valitsemisen juhliin ei tarvitse olla stressaavaa. Valittavana on useita mahtavia vaihtoehtoja, joten budjetistasi, juhlien teemasta tai henkilökohtaisista mieltymyksistä riippumatta voit löytää täydelliset ilmapallot tekemään juhlista todella erityiset. Toivottavasti tämä opas auttaa sinua ymmärtämään paremmin juhliin käytettäviä eri tyyppisiä ilmapalloja ja sitä, kuinka voit käyttää niitä luomaan unohtumattoman juhlamiljöön. Mitä siis vielä odottelet? Aloita juhliesi suunnittelu jo tänään ja tee tapahtumastasi juhla, joka jää mieleen upeiden juhlailmapallojen avulla!
Lue lisää