Näytä suurempi kuva

Ilmapallopilari Deluxe Metalli

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
89,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Luo vuoden juhla tämän fantastisen ilmapallopilarin avulla. Täytä se kauniilla ilmapalloilla kutsujen/juhlan mukaan ja aseta pilari olohuoneeseen, nurmikolle, sisääntuloon tai miksi ei keittiöön ja anna vieraittesi nauttia tekemästäsi kauniista koristeesta. Sopii täydellisesti polttareihin, babyshoweriin, valmistujaisiin, juhannusjuhliin, joulu- ja uudenvuodenjuhliin, syntymäpäiväkutsuille, häihin ja paljoon muuhunkin.

Ilmapallopilari Deluxe Metalli soveltuu ammattimaiseen käyttöön. Maksimikorkeus on noin 180 cm. Yhdistä tangot kiertämällä haluttuun korkeuteen. Pysyy pystyssä tukevasti mukana tulevassa jalassa ja sopii ulkokäyttöön, mutta myös sisätiloihin. Ilmapallot eivät ole mukana, mutta ne voi tietenkin lisätä ostokseen. Pilari on valmistettu metallimateriaalista.

Toimitetaan täydellisenä pahvilaatikossa ruotsin- ja englanninkielisten käyttöohjeiden kanssa.

Huomaa, että ilmapallot eivät ole mukana, vain kaari kuuluu ostokseen!

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen71428 tai ladata ne manuaalisesti.
castle