Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Ilmapallokaari Deluxe Metalli

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 32250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
399,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Ilmapallokaari on jotain todella fantastista, mikä tekee juhlasta tai kutsuista ainutlaatuisen. Aseta ilmapallokaari esimerkiksi sisääntuloon, olohuoneen keskelle tai kotisi ulkopuolelle ja tee juhlasta muistamisen arvoinen. Päätät itse mitkä ilmapallot ja mitkä värit haluat. Kaarta voi käyttää useita kertoja - täydellinen, kun on opiskelija- ja juhannusjuhla lähellä toisiaan.

Ilmapallokaari Deluxe Metalli on korkealaatuinen ilmapallokaari ilmapallojen kiinnittämiseksi ja käytettäväksi esimerkiksi kaste- tai syntymäpäiväjuhlassa, juhannuksena, valmistujaisissa tai babyshowerissa. Ilmapallokaari sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pituus on 3 metriä ja korkeudeksi tulee 2,5 metriä. Lasikuitutangot on linkitetty (narulla) helpon ja nopean asennuksen tekemiseksi.

Toimitetaan täydellisenä pahvilaatikossa ruotsin- ja englanninkielisten käyttöohjeiden kanssa.

Huomaa, että ilmapallot eivät ole mukana, vain kaari kuuluu ostokseen!

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen71427 tai ladata ne manuaalisesti.
castle