Näytä suurempi kuva

Ihanat Sukat Joulu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 637
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
7,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Kuulutko sinä niihin, joiden jalat palelevat, mutta joiden mielestä tossut ovat liian kömpelöt ja hankalat talloa ympäriinsä? Siinä tapauksessa sinun tulee hankkia lämpimät ja ihanat sukat! Todella helpot vetää jalkaan, kun nouset vuoteesta aamulla, tai kun on aika pukeutua oleskeluvaatteisiin illalla. Lisäksi sukissa on liukuesteet pohjissa, joten et liu'u ympäriinsä kotonasi kuin Bambi liukkaalla jäällä. Takaamme, että jalkasi tulevat rakastamaan niitä!

Ihanat Sukat Joulu ovat lämpimät sukat, joissa on ihana teddyvuori sisäpuolella ja liukuesteet alla. Sukkia on useita eri värejä ja niissä on hienoja talvikuvia suurilla lumihiutaleilla ja poroilla. Sukat myydään pareittain ja toimitetaan sattumanvaraisina väreinä, toisin sanoen siitä tulee yllätys, minkä värin saat.

  • Materiaali: 100 % polyakryyliä
  • Lämpimät ja ihanat
  • Liukuesteet pohjissa
  • Myydään pareittain
  • Toimitetaan sattumanvaraisina väreinä kuvan mukaan
  • Koko: One size (koko noin 37/41)

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen69182 tai ladata ne manuaalisesti.
castle