hot-wheels-chokladagg-stora-83468-1

Hot Wheels Suklaamuna Suuri

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

4,99 €

Kappaleittain

Varastossa (21 kpl)
Tuplasti iloa suklaan ja Hot Wheelsien muodossa! Upea pääsiäismuna lapsille huikeilla autoilla koristeltuna. Maistuvaa, hauskaa ja jännittävää! 

Hot Wheels Suklaamuna Suuri on valmistettu suklaasta ja sen kuva-aiheena on Hot Wheels, ja munan sisällä on myös pieni lelu. Tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana, joten saamasi kuva-aihe on yllätys! 

Myydään kappaleittain, paino 60 grammaa. 

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, kakaosmör, mjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom vanilj. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 83468-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit