Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Hautausmaan Morsian Naamiaisasu

(4 arvostelua)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 153
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 782
selected_index: 0
1,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Hän seisoo siellä surullisella, tyhjällä katseella ja katselee ympäriinsä. Melankolisen kaunis morsian,  joka ei koskaan ehtinyt naimisiin ennen kuin kuolema tuli ja vei hänet. Hän vaeltaa taukoamatta öisin ja kutsuu aviomiestään, äänellä, joka on niin käheä ja alakuloinen, että se nostaa niskakarvat pystyyn jokaisella, joka häntä kuulee. Hän kenties löytää hänet vielä jostain, kun matka päättyy. Kenties hän odottaa ikuisesti ja jatkaa yksinäistä vaeltamistaan. Tässä asussa et jätä ketään kylmäksi!

Hautausmaan Morsian Naamiaisasu sisältää mustan mekon, joka on kiiltävää materiaalia, pitkillä kukkakuvioisilla hihoilla, jotka ovat mustaa verkkokangasta. Mekon yläosa on joustava ja siinä on harmaa, rikkinäinen kangaspala ommeltuna kaulukseen. Alaosa on rakennettu kolmesta kerroksesta: musta kiiltävä materiaali alimpana sekä harmaata ja mustaa tylliä sen päällä. Mukana tulee myös musta panta kiiltävästä kankaasta, mustia ruusuja ja harmaa morsiushuntu. Kengät, sukkahousut, meikki ja kukkakimppu eivät sisälly. 

Saatavana koossa: Small, Medium, Large ja X-Large.

Tägit

ARVOSTELUT (4)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Alice 4 vuotta sitten
  Dålig kvalité, spetsen på armarna var gör trångt. Enligt måtten skulle klänningen vara för stor men var jätteliten över axlarna och armarna. Sömmarna i armarna var trånga.
  3 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Carina 3 vuotta sitten
  Innerkjolen var inte fållad. Dessa trådar hade nästlat ihop sig med tyllet (yttertyget)Så jag fick klippa av det uppslitna tyget och fålla kjolen annars hafe jag inte kunnat använda den. Tråkigt på en så dyr klänning!
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen27624 tai ladata ne manuaalisesti.
castle