haupt-lakrits-stay-salty-92474-1

Haupt Lakrits Stay Salty!

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

11,90 €

300 grammaa

 − art.nr 92474-1
Jos mielestäsi Svenskjävlar! räjähti aivan liian kovaa suussa ja sai kielen käpristymään kahdeksan kertaa liikaa, ehkä Haupt Lakritsin Stay Salty! voi olla sinulle ospivampi versio. Tämä ihana lakritsi on miedompaa eikä niin suolaista kuin Svenskjävlar!, mutta silti täynnä herkullista lakritsin makua!

Haupt Lakrits Stay Salty! on hitaasti valmistettua lakritsia, jossa on 9 % raakalakritsia Calabriasta ja salmiakkia. Hieman miedompi kuin Svenskjävlar!, mutta runsaasti lakritsin makua. Toimitetaan 300 gramman purkissa. 

Ainesosat: VEHNÄJAUHO, sokeri, melassi, salmiakki, 9 % raakalakritsi, kasviöljy (rapsi), suola, tähtianis.
Ingredienser: VETEMJÖL, socker, melass, salmiak, 9% rålakrits, vegetabilisk olja (raps), salt, stjärnanis.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta mainita. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit