Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Harry Potter Muki

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1202
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
14,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Harry Potter asuu oppilastuvassa Rohkelikko (Gryffindor) Tylypahkan (Hogwarts) velhokoulussa. Se on aivan erityinen velhoille tarkoitettu koulu, jossa oppilaat saavat oppia kaiken noitakonsteista ja taikuudesta. Koulussa on neljä oppilastupaa ja Rohkelikko on yksi niistä. Tämä cool muki, jossa on Rohkelikon vaakuna, sopii erinomaisesti antaa lahjaksi kaverille, joka rakastaa Harry Potter -kirjoja.

Harry Potter Muki on valmistettu keramiikasta. Muki on valkoinen ja siinä on oppilastupa Rohkelikon vaakuna, rohkea leijona väreissä keltainen ja punainen. Rohkelikko on yksi oppilastuvista Harry Potter -kirjoissa. Muki on kooltaan 9 x 8 cm ja siihen mahtuu 315 ml. Se kestää sekä mikron että konepesun.

Myydään kappaleittain.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen61124 tai ladata ne manuaalisesti.
castle