vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
happy-easter-pop-ups-10g-92883-1

Happy Easter Pop Up Tikkari

3,49 €

Kappaleittain

Tilapäisesti loppu
Huomioi, että tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä aiheisen tuotteen saat!
Pääsiäisen hauskin yllätys pääsiäismunassa! Tämä pieni hahmo sisältää nimittäin herkullisen pienen tikkarin, josta voit nautiskella samalla kun pidät kätesi kiireisinä lelun parissa. Tuplasti iloa yksinkertaisesti! 

Happy Easter Pop Up Tikkari on pop-up-tikkari, joita on saatavana 3:na eri aiheisena pääsiäishahmona - se, minkä sinä saat, tulee yllätyksenä. Paina hahmon kylkeä ja se avautuu ja paljastaa mansikanmakuisen tikkarin. Paino: 10 grammaa. 

Myydään yksittäin (1 kpl) ja lajittelemattomana, mikä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä vaihtoehdon saat!

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, happo: E330; luonnollinen aromi, väriaine: E162. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: socker, glukossirap, syra: E330; naturlig arom, färgämne: E162. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92883-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit