vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Halloweenkattaus

Vuoden pelottavinta juhlapyhää varten on tietenkin paikallaan järjestää todella karmiva halloweenkattaus. Musta ja oranssi ripauksella verenpunaisen sävyjä auttaa luomaan hetkessä oikeanlaisen tunnelman. Koristelu ja juhlavalmistelut ovat vähintään puolet ilosta. Usko meitä, kun sanomme, että Partykingillä on todella kaikki, ja nyt tarkoitamme kaikkea, tarvitsemasi todella hurjaa halloweenkattausta varten.

Halloweenin kattausvinkit ja inspiraatiota


Kun vieraat saapuvat, on aina sopivaa tarjota heille tervetuliaisdrinkit. Ehkäpä jotakin koleana syysyönä lämmittävää? Jos vieraita on tulossa paljon, voit helpottaa järjestelyjä käyttämällä pahvimukeja. Tällöin vältyt myös tiskeiltä. Sama periaate pätee myös naposteltavan, kahvin tai ruoan tarjoiluun – suunnittele halloweentarjoilusi kertakäyttötuotteiden avulla, niin voit vain lopuksi laittaa ne kassiin ja viedä kierrätettäväksi. Tutustu valikoimaamme ja löydä inspiraatiota satojen erilaisten kertakäyttölautasten joukosta saadaksesi ideoita siihen, kuinka voit koristella juuri SINUN juhlasi.

Teemana halloween: Valitse pelottava tyyli!


Todella onnistuneeseen halloweenkattaukseen tarvitset pöydälle uuden liinan illan kunniaksi riippumatta siitä, syöttekö päivällisen pöydän ääressä vai onko kyseessä seurustelutilaisuus pienen naposteltavan kera. Jos valitset seurusteluvaihtoehdon, laita lautaset pinoihin ja lasit ryhmiksi tehdäksesi kattauksesta onnistuneemman. Myös vampyyrien ja kummitusten voi tarvita kuivata suupieliään, joten muista myös lautasliinat. Tänä iltana ei sovi käyttää tavallisia kukikkaita versioita, vaan jotakin tähän juhlapyhään sopivampaa tahmaisten suupielien pelastamiseksi!

Halloweenin historia: Yhdysvalloista Suomeen


Halloweenin alkuperä on itse asiassa Skotlannissa ja Irlannissa, mutta se saapui Pohjoismaihin Yhdysvaltojen kautta. Tuossa suuressa länsimaassa rapakon takana on suosittuna perinteenä, että sekä lapset että aikuiset pukeutuvat erilaisiin pelottaviin asuihin. Aivan samalla tavalla täällä Suomessa lapset kiertelevät silloin karkin ja kepposten merkeissä. Jos haluat syödä herkkuja aikuisena, saat toisin sanoen järjestää ne aivan itse – ja me voimme auttaa siinä asiassa. Jos jotakin osaamme, niin auttaa järjestämään juhlat ja niihin tyylikkään kattauksen tai ainakin tarjoamaan suuren valikoiman tuotteita halloweenkattaustasi varten!

Halloweenkattaus lapsille


Tietenkin myös lasten tulee voida juhlia halloweenia, ja löydätkin hieman ystävällisempiä koristeita halloweenkattaukseen lapsille tältä sivulta. Hanki karkkia ja popcornia, jotka voit tarjoilla suurista kulhoista tai valmistella sopivan pelottavia karkkipusseja kaikille pienille kummituksille. Heille laitetaan juotavaksi tietenkin punaista mehua. Oletko huomannut jo kaikki luovat pillivaihtoehdot?

Valotehosteita ja kokonaisuuden viimeistely


Naposteltavat tarjoillaan kulhoista ja astioista, jotka sopivat halloweenkattaukseen. Pöytäkoristeet ja konfetti toimivat pisteenä i:n päällä. Hämähäkinverkkojen ripustaminen kattokruunuun ja tuolien selkänojille auttaa luomaan koko huoneeseen kammottavan tunnelman. Oletamme, että tulet viettämään tuon illan hämärässä kavereidesi kanssa. On kuitenkin hyvä, jos pystyy näkemään tarjoiltavan ruoan, joten valaise juhlatilaa muutamalla pelottavan näköisellä steariinikynttilällä, jotka voit asetella pöydille ja nurkkiin.

Panosta täysillä loppuun asti


Todelliset juhlat tulee aina päättää täytekakkuun tai leivonnaisiin. Anna kaikkien osallistua ja piristä karmivaa halloweenkakkua viirien, kakkukynttilöiden ja erilaisten hahmojen avulla. Käykää kimppuun ja nauttikaa karmivasta tunnelmasta! Me Partykingillä toivotamme sinulle kummitusmaista ja mieleenpainuvaa halloweenjuhlaa upeiden halloweenkattaustuotteidemme siivittämänä!
Lue lisää